Over ons

Het verhaal van Simons Advies & Training

Elke dag profiteer ik nog van mijn leraarschap. Omgaan met mensen, advies geven, training verzorgen, het zijn allemaal dingen die ik als jonge docent heb geleerd en in mijn 30 jaar ervaring als veiligheidskundige nog steeds bij me draag.

Na 5 jaar als wiskunde docent gewerkt te hebben op een middelbare school in Den Bosch werd mij gevraagd of ik bij een adviesbureau  vakdocenten en veiligheidskundigen wilde beoordelen op didactische- en communicatieve vaardigheden. Zonder kennis van het vakgebied ben ik hierop ingesprongen, ik was tenslotte toe aan een nieuwe uitdaging.

In 1992 heb ik mijn Middelbare Veiligheidskunde opleiding afgerond en vervolgens in 1994 mijn Hogere veiligheidskunde. 

In 2002 heb ik besloten het bedrijf Simons Advies & Training op te richten. Door het groeiende aantal opdrachten werk ik samen met een aantal deskundigen op het gebied van veiligheid & Milieu, waardoor wij nog beter aan de wens van de klant kunnen voldoen.

Als mensen aan mij vragen wat mij bevalt aan mijn werk geef ik meestal als antwoord: de afwisseling en de mensen. Elke dag is weer anders. In 2020 heb ik bij fijne klanten mooie opdrachten mogen uitvoeren en daar ga ik graag mee door in 2021.

Met nog steeds heel veel enthousiasme.