Referenties

Wat vinden anderen van ons?

Jeroen van Kempen
"Peter ken ik van mijn vorige werkgever. Ik was daar werkzaam als bedrijfsleider en huurde Peter in als Hoger Veiligheidskundige. Binnen deze functie was Peter verantwoordelijk voor o.a. de RI&E, het bijbehorende plan van aanpak en alle bijbehorende facetten om te komen tot een veilig bouwproces. Ook heeft hij de veiligheidscultuurladder geïntroduceerd in het bedrijf.

Peter heeft deze werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Zijn kennis en ervaring zijn een grote toegevoegde waarde geweest binnen het bedrijf. Hij heeft zijn expertise altijd op uitstekende wijze toegepast. Hij coachte onze medewerkers en deelde zijn kennis op een prettige wijze.

Ik werk graag met Peter samen. Zijn jarenlange ervaring als coach en veiligheidskundige zie je direct terug in zijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat Peter voor je bedrijf een grote toegevoegde waarde zal zijn. "
Rob van Nieuwburg
"Simons Training & Advies denkt altijd met ons mee. Of het nu gaat om het opstellen van een trainingsprogramma of het uitvoeren daarvan. Door het snel en professioneel schakelen van Simons Training & Advies kunnen wij altijd onze klanten bedienen op veiligheidsgebied."
John Smolders
"Roval Aluminium krijgt al meer dan 5 jaar ondersteuning voor het VCA-traject door Peter Simons. Deze wordt door Peter Simons met veel enthousiasme van A t/m Z verzorgd en ondersteund d.m.v.:

Interne- en externe VCA-audits
Toolboxmeetings
Werkplekinspecties
Veiligheidsopleidingen
RI&E-plan

Fijne partner als het om veiligheid gaat."
Monique Breijnaerts
Ik heb met Peter samengewerkt bij verschillende bouwbedrijven in de tijd dat hij net Simons Advies & Training had opgericht. Door zijn enorme ervaring en kennis op het gebied van veiligheid, zijn enthousiaste en duidelijke manier van communiceren en praktische aanpak van vraagstukken heb ik Peter in 2020 weer benaderd voor een opdracht. Het feit dat ik hem na al die jaren weer wist te vinden, zegt genoeg over de kwaliteit en professionaliteit van Simons Advies & Training. En ook belangrijk; afspraak is afspraak bij Peter!
Previous
Next